Maszk viselése a Létesítményeinkben!

Kedves Vendégeink!

A 2020.09.21-én hatályba lépett, 431/2020. (IX. 18.) számú Kormány rendelet szerint a győri Fizioterápiás Centrum, a Sátras uszoda, valamint a Gyógy-, Termál-, és élményfürdő (együttesen létesítmények) egyes részein is kötelezővé vált a szájmaszk viselete.

Kérjük, hogy az orr és száj eltakarásával, rendeltetésszerűen használják a maszkokat, hiszen így vigyázhatunk egymásra a leghatékonyabban. Belépéskor a szájmaszk használatán kívül minden Vendégnek kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata is.

A maszk viselése a bejárattól az öltözőkbe történő belépésig kötelező, átöltözéskor nem szükséges viselni azt. A Fizioterápiás Centrum, a sátras uszoda, az élményfürdő váróhelységeiben, illetve a gyógykezelések közül a masszázs, iszappakolás alatt kötelező a maszk viselése. A súlyfürdő, víz alatti gyógytorna, tangentor és kádfürdő esetében a kezelőhelységben és a kezelés megkezdéséig kötelező a maszk viselet.  A fürdőterekben és a szauna világban nem kötelező, de hordható.  A létesítmények elhagyását megelőzően, az öltözőből az előtérbe kilépve szintén kérjük a maszk viselését.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Rába Quelle Kft.