Bábolna Termál

A megújult Bábolnai Strand és Termálfürdő vidéki bájával, tematikus kinézetével, családias hangulatával és a szolgáltatások színvonalával felteszi Bábolna városát a fürdőturisztikai a térképre. A fürdő tematikája egyedi, a szülővárosához híven arculatában visszaköszön a lovas múlt, illetve a vidéki világ. Méretéből adódóan gyakorlatilag egy teljesen vagy részlegesen kibérelhető rendezvényház.

A Legelő Étteremben a hazai, hagyományos illatokat és ízeket idézhetik fel a vendégek, egészen a gulyáslevestől, a töltött káposztán át az ízes palacsintáig. Az ételek megelevenítik azt az ízvilágot, amit a vasárnapi ebédeknél élvezhettünk anno a nagymama asztalánál. Az Étterem nyitva áll mind a külsős vendégek, mind a Fürdő vendégei előtt.

Bodri kutya, Csikós Marci és Manci várja a gyereket az Egyszer volt játszóházban. Általuk közelebbről is megismerhetik a gyerekek az őseik mindennapi életét. a Játszóház önállóan is látogatható, nem csak fürdővendégként.

Napjainkban sokszor visszasírjuk a régi vidék nyugalmát. A Pajta szauna világban ennek az érzésnek megélésében segít a teljes harmónia, ami a helyiségben fogadja a vendégeket.

Bővebb információért a Bábolnai Strand- Termálfürdő honlapjára és Facebook oldalára:

www.babolnafurdo.hu

https://www.facebook.com/Babolnafurdo

Szeretettel várjuk Vendégeinket!