Házirend

Quelle Katlan Szauna Club Házirend

Szauna világunk az egészséges pihenést és a közösségépítést szolgálják

A Házirendet a biztonság, tisztaság és a Vendégeink kényelméért szükséges betartani, ezért kérjük szíves megértésüket. A belépőjegy megvásárlásával a Házirendet minden Vendég elfogadja, betartása kötelező! Ellenkező esetben a szolgáltatás megvonható! A Házirend kizárólag a Klub rendezvényeire vonatkozik!

  1. Szauna vendégek

Nem használhatják a szaunát azon Vendégek, akik ittasak, bódult állapotban vannak, nyílt sebük van, infarktus, agyvérzés után, szívbetegség, magas vérnyomás,  gyulladásos betegség esetén, bőrbetegségük vagy fertőző betegségük (mint pl.: influenza) van, vagy epilepsziások. Kérdéses esetben konzultáljanak háziorvosukkal a szauna használatával kapcsolatban.

 

  1. 2. Belépőjegyek

A szauna használatához érvényes belépőjegy szükséges.

A ceremóniák külön, az aktuális díjakért vehetőek igénybe.

 

  1. Értéktárgyak

Értéktárgyaikat, pénzösszegeiket a pénztárnál található értékmegőrző szekrényekbe helyezhetők az aktuális árlista alapján, vagy a fürdő területén található telefontöltő/értékmegőrző boxokba. Egyéb behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat kérjük a szauna munkatársainak leadni szíveskedjenek.

  1. Viselkedés a szauna világban

Kérjük a berendezési tárgyakra vigyázni szíveskedjenek. Rongálás vagy szennyezés miatt felmerülő költségeket az okozó megtéríteni köteles. Kérjük károkozás, sérülés esetén – még ha véletlen műve is – a szauna munkatársait tájékoztatni szíveskedjenek. Minden Kedves Vendégünk köteles a szaunavilág területén a tisztaság megtartására. A szemetet kérjük a kukába kidobni szíveskedjenek. A szaunavilág közlekedőin, pihenőtereiben fürdőpapucs használata kötelező. Minden Vendégünk érdekében kérjük, hogy a tisztaság, biztonság és pihenés megzavarását  mellőzni szíveskedjenek (például: hangoskodás, éneklés, fütyülés, telefonálás stb.). A szauna egész területén tilos a dohányzás. A teaház díjmentesen használható. 

  1. Irányelvek a szauna használatához

A szaunázás előtt kérjük használják tisztálkodás céljából a zuhanyzókat és a szaunákba száraz testtel, papucs nélkül lépjenek be. Minden esetben használjanak az ülőfelületre megfelelő méretű, száraz fürdőlepedőt úgy, hogy az egész test alá (láb alá is!) kerüljön textília. Az egészséges szaunázás érdekében a külső nagy szaunában  várjuk a naturista szaunázás kedvelőit, ahol a fürdőruhamentes a részvétel (a szauna lepedő, szauna ruha használata engedélyezett)! Figyeljenek a szaunákban egymásra, ha valaki nem tartaná be a szabályokat, barátságosan figyelmeztessük, segítsünk neki megismerni, megtanulni élvezni a szaunázás örömeit, de ne oktassuk ki. Olvasnivaló, technikai eszközök (pl.: mobiltelefon, fényképező, tablet) bevitele a szauna kabinokba nem engedélyezett. A felöntések kizárólag a megadott időpontokban történnek és a szauna munkatársai, illetve az illetékes kollégák végezhetik. A felöntések ideje alatt nyugalmat kérünk. Hozott illóolajat, zenét, saját programot használni, tartani Tilos! A merülő medence használata előtt higiéniai okok miatt kötelező a zuhanyzás.

  1. Szaunavilág személyzete

A Házirend betartása a biztonság, tisztaság, károk elkerülése és az Önök kényelméért szükségesek.

Amennyiben ezek biztosításáért a szauna munkatársainak különböző intézkedéseket kell végrehajtaniuk, kérjük szíves megértésüket és segítsék őket. Ezen okokból kérjük a szauna munkatársainak utasításait mindenkor betartani szíveskedjenek. Házirend megsértése esetén a szauna munkatársai szóban figyelmezteti az érintettet, illetve ha szükséges kitilthatja a szauna területéről. Ebben az esetben a belépőjegy árának visszafizetésére nincsen lehetőség.

 

Kellemes időtöltést kívánunk Önöknek – A Quelle Katlan Szauna Club csapata!